Bengkel Praktikal Penulis Bestseller 2 (2), 25 & 26 Julai 2009 – Untuk 8 Tempat Duduk Sahaja Lagi

Pihak Akademi Penulis Sdn. Bhd. menganjurkan Bengkel Praktikal Penulis Bestseller 2, 2 minggu berturut 18 & 19 Julai 2009 dan 25 & 26 Julai 2009.

Butiran lanjut mengenai perkara ini adalah seperti berikut :

 • Nama Program : Bengkel Praktikal Penulis Bestseller
 • Tarikh : 25 & 26 Julai 2009
 • Tempat : Wisma DPI-Invergold
 • Yuran Penyertaan : RM 650

Bengkel pada 25 & 26 Julai 2009, tinggal 8 tempat sahaja lagi.

Maklumat lanjut mengenai program ini boleh diperoleh di http://www.janawangdenganmenulis.com ataupun hubungi saudara Abdul Qahhar di talian 0136288416 ataupun 03 4149 2560. Terima kasih atas sokongan Tuan kepada program kami.

Comments

 1. mohd riduwan says

  Assalamualaikum,
  Saya ingin bertanya, bolehkah pembayaran dibuat dengan LO? Atau urus niaga hanya secara tunai?

  • says

   Assalamualaikum, Tuan Riduwan. Pihak kami menerima bayaran dalam mod tersebut. Tidak ada masalah. Tempat sudah tinggal 3 tempat sahaja lagi. Jika berminat boleh langsung berhubungan dengan saudara Qahhar di talian 0136288614. Terima kasih.

  • says

   Buat masa sekarang pihak kami masih belum memutuskan sama ada hendak meneruskan ataupun tidak seminar jana wang ini. InsyaAllah daripada masa ke semasa pihak kami akan maklumkan di sini.

 2. says

  saya berminat nak sertai tapi kerana jauh dan kena bermalam saya perlukan bengkel ini betul bagus dan berbaloi? khususnya dengan tujuan saya.

  apa beza seminar janawang dengan bengkel penulisan best sellers ni?
  ada tak kat mana saya boleh tengok isi kertas kerja atau silibus atau isi kursus atau bengkel?

  saya 38th bekas peguam sivil dan beberapa tahun peguam syarie, sekarang ikut pengajian pjj belajar quran hadis … saya nak berdakwah dalam penulisan dan sebahagian bagi menjana pendapatan baik…………berminat untuk tulis bahagian agama? undang2 dan mahkamah syariah. sekarang sedang tulis tentang Riba dari sudut kacamata peguam tapi saya tak memahami market dabn kehendak pembaca. tiada pengalaman tulis buku , untukn terbitkan, nak menulis secara terbaik atau pasarkan secara terbaik.

  bagaimana pandangan tuan yang lebih arif ? kursus yang mana sesuai untuk saya? adakan tuan ada yang sesuai untuk saya? macammana saya nak tahu isikandung kursus tuan?

  terima kasih …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *