Buku Percuma Bagi 15 Peserta Pertama Mendaftar Diri Bengkel Penulisan Berita dan Rencana

Akademi Penulis akan mengadakan Bengkel Penulisan Berita dan Rencana pada 19 hingga 21 Mac 2010 di Hotel Vistana Kuala Lumpur. Bengkel 3 hari 2 malam ini akan dikendalikan oleh para pakar industri penulisan dan penerbitan buku Malaysia. Jurulatih terlibat adalah Tuan Zamri Mohamad, seorang penulis berita dan rencana terkenal. Artikel-artikel beliau sering menghiasi ruangan berita dan rencana di majalah-majalah dan akhbar-akhbar perdana Malaysia. Beliau akan mendedahkan rahsia bagaimana menghasilkan artikel berita dan rencana yang berpengaruh. Di samping itu beliau akan mendedahkan kaedah bagaimana beliau memasarkan artikel tersebut hingga berjaya diterbitkan oleh akhbar dan majalah perdana.

Selain daripada beliau, Tuan Fauzul Na’im Ishak, jurulatih kanan Akademi Penulis turut serta menyampaikan input motivasi penulisan beliau. Ini suatu bengkel yang tidak sepatutnya dilepaskan oleh para individu yang ingin menjadikan ruangan penulisan berita dan rencana sebagai kerjaya sampingan ataupun tetap.

Buku ini percuma untuk 15 peserta pertama

Lebih menarik, pihak Akademi Penulis berbesar hati menawarkan hadiah istimewa percuma. Hadiah berupa buku Cari Duit Cara Mudah Sebagai Penulis Bebas karangan Tuan Zamri Mohamad. Buku bestseller terbitan PTS Profesional Publishing Sdn. Bhd. pasti menjadi teman berharga bagi para penulis berita dan rencana nanti.

Jangan lepaskan peluang sekarang. Daftarkan diri di www.penulisanberitarencana.com ataupun emailkan kepada latihan@akademipenulis.com ataupun hubungi Tuan Abdul Qahhar di talian 0136288614 ataupun 0341492560. Bertindak sekarang. Pastikan satu tempat ditempah khusus untuk Anda.

Comments

 1. C.R. Nurdin says

  Kalau boleh, saya minta dikirim buku percuma itu, ke alamat saya :

  C.R. Nurdin
  Kantor KPU Kabupaten Lebak
  Jln. R.M. Nata Atmaja No. 04 Rangkasbitung
  Kabupaten Lebak (Provinsi Banten)
  Indonesia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *