JomTraining Sebagai Tempat Bengkel Intensif

Bengkel Praktikal Penulis Bestseller diadakan dari 21 hingga 22 Februari 2008 di Wisma DPI-Invergold. Ia diadakan di dewan milik JomTraining.Com. Bengkel intensif berkomputer ini dihadkan kepada 20 orang peserta sahaja. Para peserta dari Seminar Jana Wang Dengan Menulis diberikan keutamaan menyertainya.

Mengapakah dewan JomTraining dipilih? Pada pandangan pihak Akademi Penulis, ruang JomTraining mempunyai peralatan kursus paling lengkap. Ia mempunyai ruang rehat, ruangan makan berpusat, peralatan komputer, LCD projector, papan putih, slaid dan apa saja yang diperlukan oleh seorang jurulatih bengkel.

Akses ke sana boleh melalui Jalan Lingkaran Tengah Kedua (MRR2) dari Ulu Kelang ke Klang. Juga boleh ke sana dengan menaiki LRT Star dan berhenti di stesen Salak Selatan. Dari sana ke tempat program perlu berjalan kaki dalam 10 minit sahaja.

Pihak penganjur akan mengadakan pengangkutan bagi para peserta tepat jam 8.00 pagi di stesen itu.

Lagi membanggakan tempat program ini milik seorang usahawan bumiputera. Tahniah kepada beliau di atas mewujudkan ruang terbaik untuk bengkel ini.

Bengkel Praktikal Penulis Bestseller pada 21 hingga 22 Februari 2009

Pihak Akademi Penulis dengan berbesar hati mengumumkan Bengkel Praktikal Penulis Bestseller akan diadakan berdasarkan butiran berikut :

  • Tarikh : 21(Sabtu) hingga 22 Februari 2009 (Ahad)
  • Masa : 9 hingga 5.30 petang
  • Tempat : Wisma DPI-Invergold, 34-4, Jalan 3/146, Bandar Tasik Selatan, Kuala Lumpur

Bengkel ini akan diadakan secara berkomputer, ia terhad kepada 20 orang peserta. Para peserta Seminar Jana Wang Dengan Menulis diberikan prioriti bagi menghadiri bengkel ini. Sebarang maklumat lanjut mengenai perkara ini boleh menghubungi kami di latihan@bookpro.my atau talian Hotline 1 700 80 2776.

Peta ke tapak program boleh dilihat di bawah

Maklumat lanjut mengenai perkara ini boleh lawati www.janawangdenganmenulis.com (KLIK DI SINI)