Bengkel Penulisan Intensif Laporan Tahunan Bahagian Pengurusan Maklumat Kementerian Kesihatan Malaysia Di Seri Dinar, Janda Baik, Bentong, Pahang

Pasukan Akademi Penulis, En. Fauzul Na’im Ishak dan En. Najib M Noor berada di Seri Dinar Training Retreat, Janda Baik, Bentong, Pahang bagi mengendalikan bengkel Penulisan Intensif Laporan Tahunan, Bahagian Pengurusan Maklumat, Kementerian Kesihatan Malaysia. Seramai 20 orang peserta di kalangan pegawai tertinggi Bahagian Pengurusan Maklumat (BPM), Kementerian Kesihatan Malaysia berkampung di sini selama 4 hari 3 malam bermula 24 hingga 27 Mac 2009.

Bengkel ini adalah kesinambungan daripada bengkel yang pertama diadakan di Palm Garden, Putrajaya bulan Februari yang lalu. Sasaran bengkel kedua ini adalah bagi menyiapkan satu manuskrip laporan tahunan BPM bagi tahun 2009. Di bawah dikongsikan koleksi gambar hari pertama dan kedua bengkel.

no images were found

Bengkel Latihan Penulisan Laporan Tahunan Bahagian Pengurusan Maklumat KKM Berjalan Lancar

Akademi Penulis berjaya mengadakan dan menganjurkan Bengkel Latihan Penulisan Laporan Tahunan Bahagian Pengurusan Maklumat, Kementerian Kesihatan Malaysia. Bengkel ini diadakan pada 19 & 20 hb. Februari 2009 di Hotel Palm Garden, IOI Resort, Putrajaya. Bengkel pertama di bawah program penghasilan Laporan Tahunan Bahagian Pengurusan, Kementerian Kesihatan Malaysia ini dihadiri oleh 20 orang peserta dari kalangan para pegawai dan pegawai kanan Kementerian Kesihatan.

Bengkel 2 hari ini dipenuhi dengan pengisian ilmu dan input penceramah dan perunding Akademi Penulis mengenai kaedah penulisan terkini. Bermula daripada motivasi penulisan hinggalah kepada teknik menulis. Bengkel kedua diadakan pada 24 hingga 27 Februari 2009 di Seri Dinar, Janda Baik. Di bawah dikongsikan koleksi gambar sepanjang perjalanan program di Hotel Palm Garden, Putrajaya

no images were found

Bengkel Intensif Penulisan Laporan Tahunan Kementerian Kesihatan Malaysia 2009

Pihak AkademiPenulis.Com melalui syarikat induknya Fauzul Na’im Sdn. Bhd. dilantik sebagai perunding latihan penulisan bagi Bengkel Intensif Penulisan Laporan Tahunan Kementerian Kesihatan Malaysia 2009. Pihak AkademiPenulis.Com diminta melatih 20 orang penulis dari kalangan pegawai Bahagian Teknologi Maklumat & Komunikasi, Kementerian Kesihatan Malaysia. Butiran lengkap mengenai bengkel adalah seperti berikut :

  • Tarikh : 24 hingga 27 Mac 2009
  • Tempat : Janda Baik, Bentong, Pahang