JomTraining Sebagai Tempat Bengkel Intensif

Bengkel Praktikal Penulis Bestseller diadakan dari 21 hingga 22 Februari 2008 di Wisma DPI-Invergold. Ia diadakan di dewan milik JomTraining.Com. Bengkel intensif berkomputer ini dihadkan kepada 20 orang peserta sahaja. Para peserta dari Seminar Jana Wang Dengan Menulis diberikan keutamaan menyertainya.

Mengapakah dewan JomTraining dipilih? Pada pandangan pihak Akademi Penulis, ruang JomTraining mempunyai peralatan kursus paling lengkap. Ia mempunyai ruang rehat, ruangan makan berpusat, peralatan komputer, LCD projector, papan putih, slaid dan apa saja yang diperlukan oleh seorang jurulatih bengkel.

Akses ke sana boleh melalui Jalan Lingkaran Tengah Kedua (MRR2) dari Ulu Kelang ke Klang. Juga boleh ke sana dengan menaiki LRT Star dan berhenti di stesen Salak Selatan. Dari sana ke tempat program perlu berjalan kaki dalam 10 minit sahaja.

Pihak penganjur akan mengadakan pengangkutan bagi para peserta tepat jam 8.00 pagi di stesen itu.

Lagi membanggakan tempat program ini milik seorang usahawan bumiputera. Tahniah kepada beliau di atas mewujudkan ruang terbaik untuk bengkel ini.

Comments

  1. says

    Siapakah yang layak menjadi pesertanya. Tidak dibuka kepada umum? Jika ada kekosongan, saya ingin menyertainya. Sekian, terima kasih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *