Laman Web Bengkel Penulis Super Dilancarkan

Alhamdulilah selepas beberapa minggu merancang. Perancangan program, perbincangan modul, penghasilan nota jualan, reka bentuk konsep laman mini, lantikan pereka bentuk laman web, urusan teknikal saluran pembayaran dan tarikh pelancaran yang ditunda dua kali. Akhirnya laman web Bengkel Penulis Super : Langkah Seribu Menjadi Penulis Buku Umum Bestseller selamat dilancarkan pada 16 Disember 2009.

Bengkel Penulis Super bakal diadakan pada 29 hingga 31 Januari 2010. Ia adalah program pertama dengan kerjasama Hotel Vistana Kuala Lumpur yang bertindak sebagai hotel rasmi. Program bengkel penulisan 3 hari 2 malam ini direka bentuk dengan penuh teliti oleh para jurulatih akademi untuk memastikan ia memenuhi keperluan semasa industri perbukuan Malaysia.

Antara muka laman web. Layari www.penulissuper.com

Antara muka laman web. Layari www.penulissuper.com

Setiap modul mengambil kira keperluan pasaran, penerbit dan tentunya keperluan pembaca. Tulis apa yang orang ingin tahu bukan menulis apa yang kita mahu.

Pendaftaran dibuka sekarang. Para penulis ataupun bakal penulis yang berminat boleh terus lawati www.penulissuper.com. Pihak Akademi menyediakan pelbagai saluran pembayaran. Para peserta boleh menggunakan kad kredit, cek, bayaran tunai dan pembayaran menggunakan perbankan online.

Bertindak sekarang. Jadilah sebahagian daripada komuniti ALUMN Akademi Penulis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *