Retreat Jurulatih Akademi Penulis Membuahkan 2 Program Penulisan Baru

Akademi Penulis Sdn. Bhd. menganjurkan Retreat Akademi Penulis Janda Baik yang mengumpulkan 4 orang jurulatih kanan Akademi Penulis. Program yang julung-julung kali diadakan ini bertempat di Kuala Lurau Camp Chalet (KLcc), Janda Baik selama 3 hari 2 malam.

Ia dianjurkan bagi mengadakan sesi brainstorming khusus untuk membincangkan modul-modul latihan program yang bakal dianjurkan oleh Akademi Penulis. Jurulatih-jurulatih yang terlibat adalah Tuan Fauzul Na’im Ishak, Tuan Zamri Mohamad, Tuan Ikram Wazir dan Cik Puan Salina Ibrahim. Kesemuanya adalah jurulatih berpengalaman dalam industri masing-masing. Program ini turut disertai oleh para staff APSB dan FNSB dengan ahli keluarga mereka.

Para jurulatih dan staff APSB yang hadir, dari kiri: Cik Salina Ibrahim, Tuan Ikram Wazir, Tuan Fauzul Na'im, Tuan Abdul Qahhar, Tuan Zamri Mohamad dan Iqbal Nu'aim (anak Tuan Fauzul Na'im)

Alhamdulillah program ini berjaya menghasilkan 2 lagi modul program penulisan yang akan dilancarkan dalam masa terdekat. Ia pastinya informatif dan memberikan impak terbaik kepada para pesertanya nanti. Terima kasih kepada semua yang terlibat dalam program ini. Tahniah kepada jawatankuasa program atas kejayaan penganjuran retreat APSB ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *