Seminar Jana Wang Dengan Menulis 2, 20 Jun 2009 Di Hotel Vistana Kuala Lumpur

Pihak Akademi Penulis dengan berbesar hati mengumumkan bahawa pihak kami akan menganjurkan Seminar Jana Wang Dengan Menulis 2 dalam bulan Jun 2009. Ini adalah kesinambungan kepada kejayaan penganjuran Seminar Jana Wang Dengan Menulis 1 bulan Januari 2009 yang lalu. Sambutannya cukup menggalakkan dengan kehadiran para peserta yang penuh semangat dan komitmen.

Alhamdulillah, kebanyakan peserta sudah memulakan penulisan buku mereka. Ramai juga yang sudah menyerahkan Pelan Operasi Penulisan (POP) mereka untuk tujuan khidmat nasihat di peringkat Akademi Penulis. Pihak kami juga menjangkakan ada di antara mereka yang akan berjaya mengeluarkan karya pertama sebelum pertengahan tahun 2009. Tahniah dan syabas.

Testimonial Para Peserta Program Lepas


Puan Halimah Abdul Hamid, Pengarah Brindley Training & Camp
Alhamdulillah, kursus yang mantap. Bukan sahaja memberikan ilmu dan kemahiran tetapi juga membakar semangat untuk menulis. Teruskan perjuangan! Cemerlang!

Dr. Indriaty Ismail, pensyarah Universiti Kebangsaan Malaysia
Menambah banyak pengetahuan tentang penulisan & pemasaran. Seminar membuka minda saya dari selama ini menjadi penulis akademik ‘baku’ menjadi lebih terbuka, minda lebih terbuka dan melihat peluang perniagaan, celik IT dan lain-lain. Penulis mesti berjuang untuk karyanya sendiri

Cik Nurulhusna Hamid

Alhamdulillah. Secara keseluruhannya kedua-dua program baik. Malah diajar daripada A kepada Z dengan tip-tip yang bermanfaat. Jazakallahu Khair

Puan Norehan Mohd Noh, seorang penulis novel
Bengkel penulisan ini padat dengan maklumat tentang dunia penulisan. Amat sesuai bagi sesiapa sahaja yang mempunyai minat untuk menceburkan diri dalam bidang penulisan. Amat berbaloi!

Puan Norabeerah Safarrudin
Program ini telah menjawab soalan yang bermain-main dalam fikiran saya. Malah ada tambahan seperti pemasaran yang disampaikan oleh jurulatih terlatih. Banyak maklumat, dan masa tak cukup.

En. Lokman Annas Othman, guru Maktab Rendah Sains MARA Mersing, Johor
Program yang mantap. Penuh motivasi membuatkan kita hendak mula menulis. Semoga semangat berkekalan hingga menghasilkan sebuah buku.

Puan Aliza Ali
Bagus! Program sebegini perlu kerap dianjurkan. Bagus dan syabas Akademi Penulis!

Saudari Siti Rahmah Abu Bakar
Saya amat berpuas hati dengan program ini kerana banyak ilmu tentang dunia penulisan dan penerbitan yang saya pelajari. Di harap program ini akan diadakan secara berterusan agar lebih ramai penulis yang berjaya akan lahir di Malaysia

Puan Azrina Hussin
Program anjuran Akademi Penulis sangat bermanfaat untuk orang baru ataupun sudah lama di dalam bidang penulisan. Saya melihat cahaya yang terang selepas menyertai Akademi Penulis. Terima kasih!

En. M. Fakhrurrazy M. Amin, pegawai di Pusat Zakat Wilayah Persekutuan
Alhamdulillah program ini sungguh memberangsangkan. Saya mendapat pelbagai input yang berguna untuk memajukan diri, keluarga dan agama

Dr. Yasir Bin Ismail, pensyarah Universiti Islam Antarabangsa Malaysia
Memberi pendedahan yang luas kepada bakal penulis, serta menaikkan semangat mereka untuk berusaha supaya dapat menghasilkan buku pertama mereka.

Testimonial para peserta ini membakar semangat Akademi Penulis untuk terus berjuang dalam melahirkan lebih ramai penulis masa hadapan. Seminar Jana Wang Dengan Menulis 2 akan diadakan berdasarkan butiran berikut :

  • Tarikh : 20 hb. Jun 2009
  • Tempat : Hotel Vistana Kuala Lumpur
  • Masa : 8.30 pagi hingga 6.00 petang

Bagi mereka yang berminat untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai program ini, boleh terus hubungi talian Hotline kami di 1-700-80-2776 ataupun email kepada akademipenulis@fauzulnaim.com. Anda juga boleh melayari dan mendaftarkan diri secara online di laman web rasmi Seminar Jana Wang Dengan Menulis di http://www.janawangdenganmenulis.com. Kami menunggu kehadiran anda di sana. Di bawah kami sertakan koleksi imej seminar yang lalu untuk anda hayati apa yang bakal berlaku di seminar akan datang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *