Seminar Jana Wang Dengan Menulis 2 Berjaya Dengan Cemerlang

Alhamduillah, pihak Akademi Penulis Sdn. Bhd. berjaya menganjurkan Seminar Jana Wang Dengan Menulis 2 dengan jayanya. Seminar 1 hari yang diadakan di Hotel Vistana Kuala Lumpur dihadiri oleh 50 orang peserta yang datang dari seluruh pelusuk Malaysia. Ada dari Sabah, Melaka, Johor, Terengganu dan lain-lain negeri. Kesemuanya bersemangat untuk menimba ilmu bagi menjadi seorang pengarang yang mempunyai ilmu kepengarangan.

Kehadiran seminar ini adalah yang terbesar dalam sejarah penganjurannya. Hingga hari penutup pendaftaran, permintaan untuk menjadi peserta masih diperoleh. Namun begitu disebabkan oleh ruang yang terhad dan untuk kelancarang pengendalian program pihak Akademi Penulis terpaksa menghadkan peserta kepada 50 orang sahaja.

Semua peserta Seminar Jana Wang Dengan Menulis 2

Semua peserta Seminar Jana Wang Dengan Menulis 2

Masih ramai yang memohon agar seminar ini diteruskan di masa akan datang. Namun begitu pihak Akademi sudah mengambil keputusan ini adalah yang terakhir atas perancangan strategik Akademi. Namun begitu masih ada ruang perbelajaran yang lain bakal dirancang oleh Akademi Penulis. InsyaAllah pihak Akademi bakal mengumumkannya dalam masa terdekat.

Tahniah kepada tenaga penggerak latihan Akademi Penulis yang berusaha bertungkus lumus menjayakan program ini. Kepada para peserta, terima kasih atas sokongan tidak berbelah bahagi kepada program anjuran kami. Semoga segala input diperoleh dapat dimanfaatkan dan menjadi titik tolak kepada penghasilan buku berkualiti dalam pasaran.

Kami kongsikan memori sepanjang Seminar Jana Wang Dengan Menulis 2 di sini. Kepada para peserta berdaftar, kita jumpa di Bengkel Praktikal Penulis Bestseller 2 akan datang.

no images were found

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *