Seminar Penulisan Buku Popular 10 Oktober 2009 Universiti Islam Antarabangsa, Pendaftaran Dibuka Sekarang

Pendaftaran untuk Seminar Penulisan Buku Popular 2009 yang akan berlangsung pada 10 Oktober 2009 di Universiti Islam Antarabangsa sedang giat dilakukan. Setiap hari berdering telefon di pejabat Akademi Penulis dengan panggilan pendaftaran dan pertanyaan. Alhamdulillah. Kita menjemput semua individu ataupun organisasi berminat menyertainya dengan menghubungi Penolong Pengurus Latihan, Saudara Qahhar di talian 013 6288614 ataupun terus menghubungi pejabat 0341492560 ataupun email kepada latihan@akademipenulis.com.

posterseminar2

Comments

 1. Shakir Md Taha says

  Selalunya kursus dibuat di Kuala Lumpur sahaja.Kenapa tidak sekali sekala berubah tempat,ke Pulau Pinang misalnya. Salam

  • says

   Terima kasih atas maklum balas Tuan dalam hal ini. InsyaAllah pihak kami ada perancangan ke arah itu. Jika Tuan berminat untuk menganjurkan di sana pihak kami amat terbuka dari sudut itu. Terima kasih.

 2. says

  Adakah pendaftaran untuk Seminar Penulisan Buku Popular 2009 di UIA ini masih lagi dibuka? saya seorang pelajar yang berminat. Boleh sy tau details tentatif dan pengisian seminar sehari ini?

 3. says

  assalamua’laikum..
  sy begitu berminat dalam bidang penulisan. bilakah tarikh dan tmpt yang baru akan diadakan kursus seperti ini lagi?

 4. Noraini Baharu says

  Saya Noraini dari utara. Saya terlepas info tentang bengkel di UIA bulan Oktober 2009. Kalau ada lagi bengkel di UIA sila maklumkan, mungkin saya dapat bersama-sama dengan peserta yang lain.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *