Testimonial Peserta : En. Hapiz Rajali

Dipetik daripada Blog En. Hapiz Rajali, peserta Seminar Jana Wang Dengan Menulis Pertama

Saya baru je balik dari menyertai satu seminar iaitu Seminar Jana Wang dengan Menulis yang dianjurkan oleh syarikat Fauzul Na`im Sdn Bhd yang dianjurkan sendiri oleh pengarahnya sendiri iaitu En. Fauzul Naim Ishak dan beliau juga adalah Pengurus Besar penerbitan kumpulan di syarikat PTS.

hapizrajali

En. Hapiz Rajali, peguam berkaliber

Salah satu daripada kata-kata En. Fauzul yang saya tetap akan ingat dan membuatkan saya menyahut cabaran beliau untuk menghasilkan sebuah buku selepas ini yang mengatakan menulis buku boleh diumpamakan sebagai satu jihad sepertimana yang telah lama dibuat oleh para ilmuwan Islam pada masa dahulu seperti Imam Al-Ghazali contohnya, kerana dengan adanya buku itulah ilmu penulisnya akan berkembang dan disebarkan kepada orang lain. Ini juga selari dengan maksud sebuah Hadis yang sering kita dengar dan ketahui iaitu salah satu daripada 3 perkara yang akan mengikut orang yang telah mati adalah ilmu yang memberikan manfaat kepada orang lain. Jadi dengan adanya buku, ilmu si penulis itu dapat diwariskan dan digunakan oleh orang lain.

Baca selanjutnya (KLIK DI SINI)

Comments

  1. says

    Salam En. Fauzul, terima kasih kerana pilih review saya untuk dijadikan testimonial di sini, macam “selebriti” la plak hehe.Harap peserta yang lain pun dapat berikan testimoni juga kerana seminar tersebut memang menarik dan bagus. Tengah siapkan POP ni

    • says

      Terima kasih kembali atas sokongan yang diberi. Kami akan memberikan lebih input di masa hadapan dengan semangat yang diberikan oleh pihak Tuan kepada kami. Terima kasih sekali lagi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *