Testimonial Peserta : En. Helmi Shuhaimi

Dipetik daripada Blog En. Helmi Shuhaimi, peserta Seminar Jana Wang Dengan Menulis 1

Alhamdulillah..

Semalam 17 Januari 2009 bertempat di Hotel Vistana penulis telah menghadiri Program PENULIS SUPER : Seminar Jana Wang Dengan Menulis anjuran Fauzul Na’im Sdn Bhd.

Keseluruhannya, penulis amat berpuas hati 150% dan sangat bersyukur kerana berpeluang dan diizinkan Allah untuk menghadiri program seumpama ini. Ia memberi pelbagai ilmu baru dalam bidang penulisan juga penerbitan.

helmishuhaimi

En. Mohd Helmi Md Shuhaimi

Tarikan cara ceramah dan input daripada En. Fauzul Na’im Ishak amat menarik dan menghiburkan. Pelbai info yang membuka mata dan membuatkan penulis lebih bersemangat untuk terus berada di dalam bidang penulisan dan juga penerbitan.

Penulis sememangnya amat berterima kasih kepada En. Fauzul Na’im Ishak kerana memberikan sinar yang InsyaAllah cerah kepada penulis untuk menjadi ‘Penulis SUPER’. Berusaha dan berusaha untuk menjadi yang terbaik adalah impian penulis. Penulis telah berjanji kepada diri sendiri untuk menghasilkan karya tersendiri serta menerbitkan karya pihak lain.

Tarikan cara ceramah dan input daripada En. Fauzul Na’im Ishak amat menarik dan menghiburkan. Pelbagai info yang membuka mata dan membuatkan penulis lebih bersemangat untuk terus berada di dalam bidang penulisan dan juga penerbitan.

8 Modul sememangnya sangat baik tetapi penulis tetap merasa tidak cukup untuk mencari ilmu yang lebih banyak. Pada 21 dan 22 Februari 2009 sekali lagi penulis akan menyertai Program Penulis SUPER yang mana ia mengajar untuk menjadi Penulis BESTSELLER.

Sebagai penghargaan kepada semua, penulis akan memberikan antara input menarik persembahan darpada En. Fauzul Na’im.

Baca selanjutnya (KLIK DI SINI)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *