Penganjuran program-program publik bermutu tinggi menanti masyarakat Malaysia. Projek yang memberi fokus kepada individu-individu yang berminat meningkatkan kualiti diri dan kehidupan. FINE PUBLIK terbahagi kepada 3 kategori iaitu:

A) FINE SEMINAR

FINE Seminar adalah program berbentuk pendahuluan mengenai sesuatu ilmu dan konsep. Ia adalah pintu masuk buat para individu yang mahu berkenalan dengan ilmu baru. Para pakar akan memberikan gambaran umum mengenai ilmu dan kemahiran bagi diamalkan oleh para peserta. FINE Seminar kehadirannya adalah melebihi 50 orang hingga 5,000 orang.

B) FINE PROFESSIONAL CLASS

FINE Professional Class adalah program berbentuk kelas kecil tidak melebihi 20 orang untuk mengalihkan kemahiran dan ilmu secara praktikal daripada para pakar kepada para peserta.

C) FINE MASTER CLASS

FINE Master Class adalah program khusus buat individu yang ingin menaik taraf ilmu daripada awalan dan pertengahan ke tahap advance. Setiap individu yang berjaya melalui segala pembelajaran dan melepasi tahap kriteria ditetapkan para pakar, mereka akan ditauliahan sebagai pakar dalam bidang berkaitan.

Buat yang berminat untuk mengikuti kursus kendalian kami boleh melayari jadual program di bawah. Kami sudah meletakkan jadual dan pautan pendaftaran untuk memudahkan para peserta mendaftarkan diri di sana.

Kursus kami ini diiktiraf di bawah Skim Tabung Pembangunan Sumber Manusia dan boleh dituntut di bawahnya.

Senarai Kursus yang ditawarkan oleh FINE Publika boleh diakses di laman web www.finepublika.com

NOTA: Boleh hubungi kami di talian (+6) 03 41492560 ataupun WhatsApp ke (+6) 019 486 6988 untuk sebarang pertanyaan.

share on